02 June 2006

citrusmarinade


Toch wel een van de meer geslaagde brouwsels uit mijn heksenketel.
Zalm in een citrusmarinade gaar gestoofd in de oven, de laatste minuten beetgare tagliatelle in de overgebleven marinade inclusief kappertjes, oude kaas, brie en verse basilicum in een aparte schotel naast de zalm in de oven laten smelten.
pfff, lekker zeg!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Het lijkt mij heerlijk.
Ik heb er ook zo een eentje.
Kabeljauwfilet in een ovenschaal en deze overgieten met yoghurt.
2 Teentjes knoflook uitknijpen en door de yoghurt mengen en flink wat peterselie, peper en zout en misschien nog en particuliere ingeving. Citoen en dergelijk is niet nodig, want de yoghurt is al wat zurig. Het geheel hoeft slechts 12 รก 14 minuten in de oven (200 graden).
Dit recept is werkelijk eenvoudig en weinig tijdrovend, want de yoghurt wordt vanzelf sauce, zodat stokbrood er lekker bij is en de kappertjes doen we in de salade.

Arthur

10:35 pm  
Blogger Eva said...

Klinkt ook heel lekker, zeg!
Vrijdag visdag!

11:24 pm  

Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger